המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את בצק הפילו במקרר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית חסינת אש בגודל של עוגה עגולה. מניחים 2 שכבות של עלי פילו, כשהשוליים שלהם בולטים מהתבנית.
בקערה גדולה טורפים את הביצים, מוסיפים את הגבינות, יוגורט וחלב ואת אבקת מרק הפטריות של אסם. מערבבים היטב.
עכשיו לוקחים עלה פילו וטובלים אותו בתערובת הגבינות. מקמטים את העלה למין פרח רופף ומניחים בתבנית. ממשיכים כך עם עוד עלים, עד שהתבנית מתמלאת.
יוצקים את שארית התערובת לתבנית ומכסים. סוגרים בשתי שכבות עלי פילו משומנים ואופים כ-40 דקות.
מגישים בחום החדר, עם סלט ירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0