המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן בצל ושום בשמן זית, להוסיף חצילים ולאדות עד שהחצילים רכים.
להוריד מהאש, לצנן מעט ולהוסיף את שאר המרכיבים.
את הקמח להוסיף אחרון, עד שהתערובת מקבלת סמיכות מסויימת.
לאפות בתבנית מאורכת ב 200 מעלות עד שמזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0