מבשלים את הכבד בערך עשר דקות על אש גבוהה. מקפים את מה שצף למעלה (כמו במרק עוף).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף וקצת פלפל שחור ומבשלים עוד כמה דקות.
שלב 3
0 דקות
מסננים את הכבד ונותנים לו קצת להתקרר.
שלב 4
0 דקות
בינתיים קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים. כשהבצל מזהיב מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה, לפי הטעם.
שלב 5
0 דקות
קוצצים דק דק את הכבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר, הבצל המטוגן והביצים ומערבבים את הכל יחד. טועמים ומשפרים את התיבול. ניתן להוסיף מלח אם חסר רק לא בזמן הבישול.
שלב 6
0 דקות
משמנים את התבנית ומרפדים אותה בשכבה דקה של פרורי לחם. מכניסים פנימה את כל התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. אופים כ-20 דקות.
שלב 7
0 דקות
יש לקרר את הפשטידה לפני שחותכים אחרת היא תתפרק.
שלב 1
מתוך
7
מבשלים את הכבד בערך עשר דקות על אש גבוהה. מקפים את מה שצף למעלה (כמו במרק עוף).
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף וקצת פלפל שחור ומבשלים עוד כמה דקות.
שלב 3
מתוך
7
מסננים את הכבד ונותנים לו קצת להתקרר.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים. כשהבצל מזהיב מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף, מעט פלפל שחור ומעט פפריקה אדומה, לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
7
קוצצים דק דק את הכבד, מוסיפים את הפטרוזיליה, השמיר, הבצל המטוגן והביצים ומערבבים את הכל יחד. טועמים ומשפרים את התיבול. ניתן להוסיף מלח אם חסר רק לא בזמן הבישול.
שלב 6
מתוך
7
משמנים את התבנית ומרפדים אותה בשכבה דקה של פרורי לחם. מכניסים פנימה את כל התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות. אופים כ-20 דקות.
שלב 7
מתוך
7
יש לקרר את הפשטידה לפני שחותכים אחרת היא תתפרק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0