המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן.
כשהבצל זהוב, מוסיפים את הכרוב הקצוץ. מתבלים במלח והרבה מאוד פלפל שחור ומטגנים עד להזהבה. מערבבים מעת לעת.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
בוחשים פנימה את הביצים והקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שמשחים היטב.
אגב, באותה דרך אפשר להכין גם מכרובית. והמהדרין יוסיפו סלסלת פטריות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
ממש אין צורך לטגן את הבצל. הוספתי שמיר וכוסברה, ומתבלינים הוספתי אבקת שום ופפריקה מתוקה. יצא מושלם!
הצג מתכונים נוספים
הערות 1