המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצלים באופן גס ומטגנים באש גבוהה עד הזהבה.
בנפרד, חותכים את הכרוב ומטגנים אותו עד שהוא נעשה זהוב, אך לא רך לגמרי. כשזה מוכן מערבבים אותו עם הבצל על האש ומוסיפים מלח, פלפל, מרק עוף ושיני שום קצוצים. אחרי כמה דקות, להוריד מהגז ולתת לזה להתקרר.
דואגים להוציא את החמאה מהמקרר לפני, כדי שתהיה רכה במיוחד.
מערבבים אותה יחד עם הקמח, הביצים והשמנת החמוצה לתערובת אחידה.
מורחים על תחתית התבנית וצדדיה חמאה לשימון, יוצקים מחצית מהתערובת, ממלאים את התבנית בבצל והכרוב. ויוצקים מעל את הבצק הנותר.
אני מכסה את התבנית בנייר כסף - יש תנורים שעובדים נפלא גם בלי זה!
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0