קוצצים את הבצלים באופן גס ומטגנים באש גבוהה עד הזהבה.
שלב 2
0 דקות
בנפרד, חותכים את הכרוב ומטגנים אותו עד שהוא נעשה זהוב, אך לא רך לגמרי. כשזה מוכן מערבבים אותו עם הבצל על האש ומוסיפים מלח, פלפל, מרק עוף ושיני שום קצוצים. אחרי כמה דקות, להוריד מהגז ולתת לזה להתקרר.
שלב 3
0 דקות
דואגים להוציא את החמאה מהמקרר לפני, כדי שתהיה רכה במיוחד.
שלב 4
0 דקות
מערבבים אותה יחד עם הקמח, הביצים והשמנת החמוצה לתערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
מורחים על תחתית התבנית וצדדיה חמאה לשימון, יוצקים מחצית מהתערובת, ממלאים את התבנית בבצל והכרוב. ויוצקים מעל את הבצק הנותר.
שלב 6
0 דקות
אני מכסה את התבנית בנייר כסף - יש תנורים שעובדים נפלא גם בלי זה!
שלב 7
0 דקות
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-30 דקות.
שלב 1
מתוך
7
קוצצים את הבצלים באופן גס ומטגנים באש גבוהה עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
7
בנפרד, חותכים את הכרוב ומטגנים אותו עד שהוא נעשה זהוב, אך לא רך לגמרי. כשזה מוכן מערבבים אותו עם הבצל על האש ומוסיפים מלח, פלפל, מרק עוף ושיני שום קצוצים. אחרי כמה דקות, להוריד מהגז ולתת לזה להתקרר.
שלב 3
מתוך
7
דואגים להוציא את החמאה מהמקרר לפני, כדי שתהיה רכה במיוחד.
שלב 4
מתוך
7
מערבבים אותה יחד עם הקמח, הביצים והשמנת החמוצה לתערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
מורחים על תחתית התבנית וצדדיה חמאה לשימון, יוצקים מחצית מהתערובת, ממלאים את התבנית בבצל והכרוב. ויוצקים מעל את הבצק הנותר.
שלב 6
מתוך
7
אני מכסה את התבנית בנייר כסף - יש תנורים שעובדים נפלא גם בלי זה!
שלב 7
מתוך
7
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0