המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הכרובית במים על הגז עד לריכוך ומועכים את הכרובית בעזרת מזלג.
שוברים את המצות לחתיכות קטנות. משרים את המצות בחלב בקערה עמוקה.
קוצצים את הבצלים הלבנים. שוטפים וקוצצים דק בצל ירוק ועירית.
מחממים שמן בסיר רחב ונמוך. מאדים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים למצות את הגבינה הלבנה והביצים ומערבבים היטב. מוסיפים תבלינים, בצל מטוגן, כרובית, בצל ירוק ועירית. מערבבים. אם התערובת מאוד סמיכה אפשר להוסיף מעט חלב אם היא מאוד דלילה ניתן להוסיף עוד חצי מצה קלה.
משמנים מעט כלי חסין אש ומקמחים במעט קמח מצה. משטחים בתבנית את התערובת. מפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים בחום בינוני עד שהמאפה מזהיב. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0