המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים בסיר את הכרובית, עד לריכוך.
מחממים תנור ל-200-230 מעלות לפי עוצמת התנור.
קוצצים בצל, ומטגנים אותו במחבת עם מעט שמן זית וטימין טרי, עד להזהבה.
פורסים את הפטריות לפרוסות עבות, מוסיפים למחבת ומטגנים עוד כ-2-3 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה והשום הכתוש, ומכבים את האש.
מערבבים בקערה נפרדת את הגבינות, הביצים, הקמח והתבלינים (את הבולגרית אפשר לפורר ביד או פומפייה לפיזור אחיד).
לאחר שהירקות מעט מתקררים, מוסיפים אותם (יחד עם הכרובית) לבלילה, ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. לאחר מכן, מעבירים לתבנית חסינת חום ומשטחים.
מפזרים שכבה דקה של פירורי לחם וגרעיני חמנייה, ומזליפים מעט שמן זית מעל. אופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז הפשטידה יוצא יבש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד,
הצג מתכונים נוספים
הערות 1