מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים אותה לקערה עם קצת מים, ומכניסים למיקרוגל למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה, אבל לא מדי.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם. כאשר הכרובית מוכנה, מסדרים אותה בתבנית.
שלב 3
0 דקות
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
שלב 4
5 דקות
מערבבים בקערה קמח תופח, ביצים, מיונז, אבקת מרק, בצל מטוגן, מלח ופלפל, ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית.
ניתן להמיר את אבקת המרק בתערובת תבלינים שום ופטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
0 דקות
מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות, או עד שהפשטידה משחימה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים אותה לקערה עם קצת מים, ומכניסים למיקרוגל למשך 6 דקות עד שהכרובית רכה, אבל לא מדי.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים, משמנים תבנית בינונית ומפזרים עליה את פירורי הלחם. כאשר הכרובית מוכנה, מסדרים אותה בתבנית.
שלב 3
מתוך
5
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות ושמים בצד.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים בקערה קמח תופח, ביצים, מיונז, אבקת מרק, בצל מטוגן, מלח ופלפל, ושופכים על התבנית בה מסודרת הכרובית.
ניתן להמיר את אבקת המרק בתערובת תבלינים שום ופטרוזיליה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 5
מתוך
5
מכניסים לתוך התנור על חום בינוני למשך 35 דקות, או עד שהפשטידה משחימה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0