המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קטנה או בצלחת מרק את הגבינות, פלפל ושמיר.
מורחים את התערובת על עלה קפוא של מלוואח, אבל שומרים סנטימטר אחד של שוליים נקי ממרח.
מניחים את העלה הקפוא השני על הממרח (כמו כריך) ולוחצים כך שהממרח יגיע ממש כמעט עד לשוליים.
מתיכים את החמאה במחבת על אש בינונית. מניחים את כריך המלוואח במחבת. מטגנים עד שמשחים (לא מזהיב, משחים).
הופכים בזהירות בעזרת מרית ומזלג (טכניקת ההיפוך לצלחת לא תעבוד כאן, משום שהמלוואח העליון שהזיע בעת הטיגון, עלול להדבק לצלחת). מטגנים עד להשחמה.
מגישים חם עם סלט ירוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0