המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את הפטריות וחותכים לרבעים.
מחממים מחבת עם שמן זית ,מוסיפים למחבת את קוביות הבצל ומטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים למחבת את רבעי הפטריות ומטגנים יחד עד שהן מצטמקות מעט.
מתבלים באורגנו, אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל שחור, מסירים מהכיריים ומצננים.
מעבירים את תערובת הפטריות לקערה גדולה ומוסיפים את הביצים, גבינת הקוטג', הגבינה הצפתית המגוררת, קמח ואבקת אפייה. מערבבים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, מפזרים מעט פירורי לחם מעל ואופים במשך כ-40 דקות בחום בינוני-גבוה עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0