המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרדדים בצק עלים ומצפים בו את התבנית כשהקצוות מציצות.
מפזרים את הגבינה הצהובה על הבצק.
מערבבים בקערה שמנת, חלב, ביצים, קמח, אבקת אפייה ,מלח ופלפל.
מטגנים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים את הפטריות, ממשיכים לטגן את שניהם.
מוסיפים את הבצל והפטריות לבלילת השמנת, מערבבים טוב ושופכים הכל לתבנית, על שכבת הגבינה הצהובה.
אופים בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה משחימה מעט למעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0