המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את החמאה בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את אבקת המרק ומטגנים על אש נמוכה, תוך בחישה.
מוסיפים את השמנת תוך בחישה וממשיכים לבשל לתערובת סמיכה וחלקה.
מסירים מן אש ומניחים להצטנן מעט.
מניחים את הפטריות בקערה גדולה. מוסיפים את תערובת השמנת, ביצים וגבינה ובוחשים לתערובת אחידה.
מתבלים במלח ובפלפל לבן, לפי הטעם ובוחשים שוב.
משמנים את התבנית ומעבירים אליה את תערובת הפטריות.
אופים 45 דק' בחום בינוני.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0