המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
קוצצים מעט את הספגטי לרצועות קצרות, מוסיפים את הקוטג', ביצים ומלח ופלפל לפי הטעם.
על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים את התערובת, מהדקים היטב לתחתית ויוצרים שוליים נמוכים.
לרוטב הפיצה: טוחנים יחד את העגבניות המרוסקות, בזיליקום, שמן זית, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים 4-5 כפות מהרוטב פיצה ומורחים על גבי התחתית. מפזרים מעל גבינת מוצרלה ותוספות אהובות כמו – זיתים, תירס, פטריות ועוד.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה יפה. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0