המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל180 מעלות.
מניחים את הפלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים אותם כ-30 דק עד שיתרככו, הופכים תוך כדי קלייה.
מכניסים לשקית ניילון, סוגרים, ומשהים שעה.
קולפים את הקליפה הדקה (לא שוטפים), וחותכים לרצועות.
מחממים תנור ל180 מעלות.
שמים בקערה את הפלפלים, השמנת, הסוכר, הגבינה והתבלינים. בוחשים. מוסיפים את הביצים והקמח. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת (תבנית במידות 20*30) ומשטחים.
אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה. *ניתן להמיר את הפלפלים הצהובים באדומים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0