המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המילוי: מטגנים את הבצל והבשר בשמן, עד שהבשר משנה את צבעו.
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עד לריכוך. מקלפים ומועכים למחית. מערבבים את כל מרכיבי המחית היטב.
יוצקים מעט שמן לתבנית. מסדרים חצי מכמות המצות בשכבה אחת, מטפטפים מעט שמן ומסדרים את המילוי מעל. מכסים במחצית השנייה של המצות.
מערבבים היטב את מרכיבי תערובת הציפוי ויוצקים מעל לפשטידה. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות, או עד להזהבה של הציפוי. מגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0