המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה.
מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים את התבנית במעט שמן, ומפזרים על התחתית פירורי לחם.
ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים שמן, ומטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים שום ואת הפטריות וממשיכים לטגן, עד שהפטריות מתחילות להגיר נוזלים.
מעבירים למסננת ומצננים.
מניחים בקערה גדולה פסטה, את תערובת הפטריות והבצל, עירית, שמנת מתוקה, ביצים, גבינה בולגרית, גבינת צדר וגבינת קוטג', מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל פרמזן.
אופים כ-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומוצקה.
מצננים מעט, פורסים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0