המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצלים עד להזהבה תוך ערבוב מתמיד. חייבים להקפיד שלא יהיו חתיכות חרוכות מדי מאחר והם גורמים לטעם מריר בפשטידה.
לערבב את כל חומרי הפשטידה למעט הפצפוצים.
יוצים בהתחלה 3/4 שקית ומערבבים ובמידת הצורך מוסיפים עוד פצפוצים. התערובת צריכה להיות יציבה ולא רטובה מדי (לרוב אני משתמשת בכל שקית הפצפוצים).
אופים בתבנית משומנת בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות. הפשטידה מוכנה כשקיסם/סכין יוצא כמעט יבש. חשוב לא לייבש את הפשטידה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0