המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות על האריזה.
מטגנים את הבצל עד להשחמה.
מטגנים את הבשר הטחון במחבת עם מעט שמן זית ומפוררים אותו בעזרת כף עץ.
מערבבים את כל המרכיבים (למעט הפטריות והעגבניה) בקערה גדולה.
משמנים היטב תבנית אפייה בשמן זית.
מכניסים את הבלילה לתבנית תוך כדי הידוק ושיטוח הבלילה.
מכסים בנייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך שעה.
נועצים קיסם עד שיוצא יבש לחלוטין.
עשר דקות לפני תום האפייה: מניחים את העגבניות והפטריות החתוכות לפרוסות מעל הפשטידה.
מכניסים לצלייה עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0