המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים לפי הוראות ההכנה שעל השקית. מקפידים שבתום הבישול הם יהיו יבשים ובודדים. אם לא, מבשלים עוד.
מטגנים יחד בשתי כפות שמן את החלק הלבן של הבצל ואת השום. כשהבצל מתחיל להזהיב מסירים מהאש, מוסיפים את הפתיתים, עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת. התערובת צריכה להיות בגובה של כשלושה ס"מ. אופים בחום בינוני כ-40 דקות, עד שהפשטידה שחומה.
מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן עשר דקות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0