המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים את הבצל במעט שמן ומוסיפים את הפטריות.
בקערה מערבבים את הקוטג', הביצים, אבקת מרק פטריות וגבינה צהובה מגורדת לפי הטעם.
מוסיפים את תערובת הבצל ואת הפטריות ומערבבים הכל ביחד.
שמים בתבנית בינונית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 45 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0