המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את החומרים למיקסר, מלבד הבצל והגבינה, ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפיה, ושפכים לתוך את מרבית התערובת.
מפזרים מלמעלה את הבצל והגבינה באופן שווה על פני כל הבצק.
שופכים מלמעלה את כמות הבצק שנותרה.
אופים בתנור בחום בינוני כ-40 דקות.
מגישים חם או קר. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0