המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני, 180-200 מעלות.
מחממים את השמן ומוסיפים אליו את גרעיני התירס, השום והחמאה, ומערבבים כמה דקות בעזרת שתי כפות עץ.
מתבלים במלח ובפלפל, ובוחשים.
מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב.
מכבים את האש ומערבבים פנימה ביצה אחרי ביצה.
מוסיפים את הגבינה ובוחשים הכל יחד היטב.
מניחים נייר אפייה על הבסיס והדפנות של תבנית בגודל של 25*10 עם דופן גבוהה.
מעבירים אליו את העיסה ומיישרים.
אופים כ-30 דקות, או עד שמוכן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0