המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים תבנית אפייה בחמאה, מפזרים את פירורי הלחם ומנערים כך שפירורי הלחם ייצמדו באופן שווה לתבנית.
מערבבים בקערה את הבמבה והתירס.
טורפים את הביצים ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מוסיפים את בלילת הביצים, השמנת ומחצית מכמות הגבינה לבמבה והתירס.
יוצקים לתבנית ומפזרים למעלה את שארית הגבינה.
אופים כ-45 דק' בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0