המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטרוף ביצים בקערה, להוסיף שמן, חלב, קמח, גבינות לערבב היטב.
לסנן את גרגרי התירס ולהוסיף לתערובת, לתבל וליצוק לתבנית משומנת.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-60 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0