המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח את תפוחי האדמה בסיר עם מים.
לקרר אותם ולרסק בפומפיה.
לשים את הביצים ולערבב הכול.
להוסיף את התבלינים.
בכוס קטנה לערבב את הלימון עם אבקת אפיה ולשים בתוך התערובת. לערבב את הכול היטב.
לטגן שמן חם מאוד ולשפוך לתוכו את בלילת תפוח האדמה. לטגן כ -5 דקות.
להעביר לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לכ-60 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0