המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שולקים את תפוחי האדמה והגזר ומסננים כמה דקות.
מעבירים לקערה את תפוחי האדמה ומועכים. את הגזר חותכים לקוביות.
בינתיים מפרידים את הביצים. את החלבון מקציפים עם קורט מלח ואת החלמונים שמים בצלוחית בנפרד. כאשר נהיה קצף יציב מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף.
מוסיפים את הפלפל, מרק העוף, הכוסברה, הכורכום והלימון הסחוט על תפוחי האדמה, מערבבים היטב ומעבירים לתוך הקצף שהקצפנו כל פעם קצת.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
בינתיים שמים בסיר כרבע כוס שמן ומחממים על אש גבוהה. כאשר השמן רתח מטים את הסיר לתנועה סיבובית בכדי שכל השמן יימרח היטב.
מעבירים את התערובת לסיר ומכסים. מבשלים כשבע דקות.
מכבים את האש ומעבירים את הסיר לתנור לעוד 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0