המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה, עד לרכות.
מערבבים בקערה את יתר המצרכים.
לאחר שתפוחי האדמה מוכנים יש להכניסם לקערה עם הבלילה.
לבחוש ולרסק, תוך כדי הבחישה, עד לקבלת חתיכות קטנות.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות, עד שהפשטידה תקבל צבע חום-זהב.
להוציא ולצנן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0