המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את עלי התרד, וחולטים אותם. טוחנים בבלנדר ביחד עם 5 ביצים וגבינה בולגרית. מערבבים עד ליצירת תערובת אחידה, ומעבירים לתבנית.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ב-180 מעלות למשך 60 דקות.
מורידים את נייר הכסף ומפזרים גבינה מגורדת מעל הפשטידה ומחזירים לתנור למספר דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0