המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשטוף ונקות היטב את התרד. לסלק את הגבעול הקשה מתחתית העלה, לסנן היטב את העלים הנקיים והשטופים.
לחתוך לרצועות את עלי התרד כ-6-10 מ"מ (חיתוך גס).
להכניס את העלים לקערה עמוקה, להוסיף לתרד את הגבינות וכל שאר המצרכים לערבב היטב.
לשמן 2 תבניות , לחלק את העיסה ל-2 חלקים שוים בשתי התבניות.
לאפות ב-180 מעלות חום עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0