מנקים ושוטפים את התרד היטב. מניחים על התרד הנקי מים רותחים וממתינים מספר דקות.
שלב 2
0 דקות
סוחטים היטב את התרד ומניחים בקערה. מוסיפים קוטג', בולגרית מגוררת ופירורי לחם. מוסיפים שתיים או שלוש ביצים, בהתאם למרקם ולגודל התבנית. מערבבים לעיסה אחידה.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ומשטחים לשכבה אחידה שתכסה את כל תחתית התבנית.
שלב 4
0 דקות
מועכים את תפוחי האדמה שבישלנו ומוסיפים גבינה בולגרית מגוררת, 2 ביצים, מלח ופלפל שחור. מערבבים לתערובת אחידה וטועמים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים כשכבה שנייה את תערובת תפו"א והגבינות, ומעל התרד שכבר שיטחנו.
שלב 6
40 דקות
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-30-40 דקות, או עד הזהבה.
שלב 1
מתוך
6
מנקים ושוטפים את התרד היטב. מניחים על התרד הנקי מים רותחים וממתינים מספר דקות.
שלב 2
מתוך
6
סוחטים היטב את התרד ומניחים בקערה. מוסיפים קוטג', בולגרית מגוררת ופירורי לחם. מוסיפים שתיים או שלוש ביצים, בהתאם למרקם ולגודל התבנית. מערבבים לעיסה אחידה.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים לתבנית פיירקס משומנת ומשטחים לשכבה אחידה שתכסה את כל תחתית התבנית.
שלב 4
מתוך
6
מועכים את תפוחי האדמה שבישלנו ומוסיפים גבינה בולגרית מגוררת, 2 ביצים, מלח ופלפל שחור. מערבבים לתערובת אחידה וטועמים.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים כשכבה שנייה את תערובת תפו"א והגבינות, ומעל התרד שכבר שיטחנו.
שלב 6
מתוך
6
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-30-40 דקות, או עד הזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0