המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מאדים בסיר את התרד כשלוש דקות ומעבירים למסננת.
מערבבים בקערה את שאר החומרים, מוסיפים את התרד ומערבבים היטב.
משמנים את התבנית בחמאה, יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית, משטחים את התערובת בתבנית לשכבה אחידה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 30 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד
כן אפשר גם עם תרד קפוא?
היי, אפשר. רק לפני להפשיר אותו ולסחוט מהנוזלים. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 2