המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים כף שמן בווק ומטגנים כמה שניות את השום והג'ינג'ר (במידה ובחרתם זנגביל יבש אז אך ורק את השום).
מכניסים פנימה את הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להיות שקוף.
מכניסים את העוף (ניתן להמיר את העוף בהודו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומקפיצים עד שנהיה לבן.
מכניסים את הירקות הבאים מהקשה אל הרך: גזרים קודם, לאחר מכן הפלפלים ולאחר מכן מתחילים לתבל במלח, פלפל וצ'ילי, ולהמשיך להקפיץ כחמש דקות, כדי לעזור לירקות להתרכך, אפשר להוסיף רבע כוס ציר בקר או עוף (אבקת מרק צלי, או אבקת מרק עוף יעשו את העבודה).
במקביל מבשלים את האטריות לפי הוראות אריזה (אני השתמשתי בשל אסם ששם נאמר 6 דקות, למצב אל דנטה).
כשהאטריות מוכנות ומסוננות, מעבירים הכל לווק ומתחילים לערבב.
מוסיפים את הכרוב, כרישה וסויה ומערבבים הכל. מתקנים תיבול אם צריך (לרוב תצטרכו יותר מלח - במגש ענק יצא לי לשים 3 כפיות מלח).
שוברים 2 ביצים מעל ומערבבים טוב עד שמתחילים להתקשקש מעט מעל הפסטה. אפשר גם לוותר על שלב זה, אבל זה רק מוסיף.
מעבירים לכלי הגשה, מערבבים בפנים את הבצל ירוק הפרוס ומפזרים מעל את הבוטנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0