להכנת הקרם:
מערבבים את קרם המסקרפונה עם כפית אבקת סוכר עם התרככות.
מקציפים את השמנת עם שאר אבקת סוכר והפודינג וניל לקרם יציב.
מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
שלב 2
5 דקות
טובלים פינוקי פתיבר עוגת גבינה בחלב ומסדרים על צלחת הגשה (12 פינוקים לכל שכבה).
מזלפים מעל השכבה מהקרם.
שלב 3
5 דקות
מניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת ושוב קרם, ושוב ביסקוויטים.
את שכבת הביסקוויטים האחרונה מברישים במעט ריבת פירות, מזלפים מעל את יתרת הקרם ומפזרים מלמעלה מגוון פירות יער טריים: דובדבנים/פטל/אוכמניות/תותים.
שלב 4
1 דקות
מאחסנים במקרר ל-4 שעות להתייצבות לפני ההגשה.
שומרים בקירור.
שלב 1
מתוך
4
להכנת הקרם:
מערבבים את קרם המסקרפונה עם כפית אבקת סוכר עם התרככות.
מקציפים את השמנת עם שאר אבקת סוכר והפודינג וניל לקרם יציב.
מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
4
טובלים פינוקי פתיבר עוגת גבינה בחלב ומסדרים על צלחת הגשה (12 פינוקים לכל שכבה).
מזלפים מעל השכבה מהקרם.
שלב 3
מתוך
4
מניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת ושוב קרם, ושוב ביסקוויטים.
את שכבת הביסקוויטים האחרונה מברישים במעט ריבת פירות, מזלפים מעל את יתרת הקרם ומפזרים מלמעלה מגוון פירות יער טריים: דובדבנים/פטל/אוכמניות/תותים.
שלב 4
מתוך
4
מאחסנים במקרר ל-4 שעות להתייצבות לפני ההגשה.
שומרים בקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0