המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקרם: מערבבים את קרם המסקרפונה עם כפית אבקת סוכר עם התרככות. מקציפים את השמנת עם שאר אבקת סוכר והפודינג וניל לקרם יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
טובלים פינוקי פתיבר עוגת גבינה בחלב ומסדרים על צלחת הגשה (12 פינוקים לכל שכבה). מזלפים מעל השכבה מהקרם.
מניחים מעל שכבת ביסקוויטים נוספת ושוב קרם, ושוב ביסקוויטים. את שכבת הביסקוויטים האחרונה מברישים במעט ריבת פירות, מזלפים מעל את יתרת הקרם ומפזרים מלמעלה מגוון פירות יער טריים: דובדבנים/פטל/אוכמניות/תותים.
מאחסנים במקרר ל-4 שעות להתייצבות לפני ההגשה. שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0