המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת על אש נמוכה, ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומערבבים כל הזמן עד שהחמאה והקמח מתאחדים ומעט מזהיבים, תהליך של כ-4 דקות.
מוסיפים חלב ושמנת וממשיכים לבשל עד להסמכה וקבלת מרקם חלק, מוסיפים מלח ופלפל, גבינות ומערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
מוסיפים פתיתים ומבשלים 4 דקות לריכוך חלקי של הפתיתים.
מעבירים לתבנית מעט משומנת, מפזרים פירורי זהב ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, 25 דקות. מגישים חם.
ניתן לוותר על שלב התנור, לבשל את הפתיתים במים (ממש כמו פסטה) ורק להוסיף לתערובת הגבינות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0