המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את העדשים כרבע שעה, ומסננים.
מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל על אש בינונית, עד להזהבה. מוסיפים את הפתיתים האפויים, ומטגנים על אש נמוכה כשתי דקות.
יוצקים מים רותחים ואת מרק התיבול, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הגזר, את העדשים המבושלות (ומסוננות) והתיבול, ומערבבים כדקה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-6 דקות. מערבבים מידי פעם.
מכבים את הלהבה, ומשאירים את הסיר מכוסה עוד כחמש דקות ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0