המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל עד השחמה עדינה, להוסיף את הפתיתים ולהמשיך לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב.
להוסיף את המים וכשיגיעו לרתיחה להוסיף את התבלינים, הרסק והשמיר ולהוריד ללהבה בנונית עד נמוכה (כך באמצע ).
לבשל עד שישארו מעט מאוד נוזלים, שהפתיתים יהיו עדיין לחים, כי אחרי שסוגרים את הסיר הפתיתים סופגים את כל הנוזלים, ואם לא נשאיר מעט נוזלים יתייבשו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0