המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים רגיל כפי שכתוב על האריזה, מניחים בצד.
מטגנים שתי שיני שום, עם פטריות טריות חתוכות במחבת.
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב.
ממסים בחצי כוס חלב אבקת מרק פטריות ומוסיפים, נותנים להכל לרתוח ומכבים את האש. שופכים את הרוטב על הפתיתים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0