המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד לתחילת הזהבה, מוסיפים את העגבנייה, תבלינים ואת המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ללהבה בינונית, ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את הנקניקיות, ומבשלים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את הפתיתים ויוצקים כוס מים נוספת, עד שכל הפתיתים שוקעים ברוטב. מכסים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים במשך 5 דקות כשהסיר מכוסה, ומורידים מהאש. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0