המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד לתחילת הזהבה, מוסיפים את העגבנייה, תבלינים ואת המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ללהבה בינונית, ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את הנקניקיות, ומבשלים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את הפתיתים ויוצקים כוס מים נוספת, עד שכל הפתיתים שוקעים ברוטב. מכסים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים במשך 5 דקות כשהסיר מכוסה, ומורידים מהאש. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0