המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר/סוטאז' את שמן הזית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד הזהבה. בסיום מוציאים מהסיר.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל השחים וטוגן. מוסיפים אליו את השום, מלח, פלפל שחור והכורכום ומטגנים כדקה.
מחזירים את העוף, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ופרוסות הלימון. מוזגים 3 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ-30 דקות כשהסיר מכוסה.
במחבת נפרדת (לא שלב חובה אבל מומלץ) מטגנים קלות 2 כוסות פתיתים עד שיש ריח קלוי. מוסיפים את הפתיתים לסיר עם העוף, מערבבים, מכסים ומבשלים לעוד 20 דקות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק דק מעל הכל ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1