מחממים בסיר/סוטאז' את שמן הזית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד הזהבה. בסיום מוציאים מהסיר.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל השחים וטוגן. מוסיפים אליו את השום, מלח, פלפל שחור והכורכום ומטגנים כדקה.
שלב 3
30 דקות
מחזירים את העוף, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ופרוסות הלימון. מוזגים 3 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ-30 דקות כשהסיר מכוסה.
שלב 4
20 דקות
במחבת נפרדת (לא שלב חובה אבל מומלץ) מטגנים קלות 2 כוסות פתיתים עד שיש ריח קלוי. מוסיפים את הפתיתים לסיר עם העוף, מערבבים, מכסים ומבשלים לעוד 20 דקות.
שלב 5
1 דקות
מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק דק מעל הכל ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים בסיר/סוטאז' את שמן הזית ומטגנים את העוף משני הצדדים עד הזהבה. בסיום מוציאים מהסיר.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל השחים וטוגן. מוסיפים אליו את השום, מלח, פלפל שחור והכורכום ומטגנים כדקה.
שלב 3
מתוך
5
מחזירים את העוף, מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ופרוסות הלימון. מוזגים 3 כוסות מים חמים. מביאים לרתיחה ואז מורידים לאש נמוכה ומבשלים כ-30 דקות כשהסיר מכוסה.
שלב 4
מתוך
5
במחבת נפרדת (לא שלב חובה אבל מומלץ) מטגנים קלות 2 כוסות פתיתים עד שיש ריח קלוי. מוסיפים את הפתיתים לסיר עם העוף, מערבבים, מכסים ומבשלים לעוד 20 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים פטרוזיליה קצוצה דק דק מעל הכל ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אתי
המתכון נשמע אחלה
אפשר הכל אותו דבר רק עם לימון או ליים?
לא אוהבת את הטעם של לימון פרסי
הערות 1