המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים כמות כפולה של מים למספר הכוסות של הפתיתים.
במקביל מטגנים בסיר את הבצל עם מעט שמן.
מכניסים את הפתיתים מערבבים יחד עם הבצל.
מוסיפים את המים הרתוחים.
מפזרים את אבקת השום והמלח.
מבשלים במשך 10 דקות והפתיתים מוכנים וניתן להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0