המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן בסיר קטן ומטגנים את הבשר עד שהוא משנה את צבעו.
מוסיפים רוטב ברביקיו שום ודבש ואת הפתיתים.
מוסיפים כוס מים רותחים. מכסים ומבשלים ביחד 6 דקות, עד שהפתיתים מוכנים.
מערבבים ומגישים.
תוספת אופציונלית: מתחילים את המנה בטיגון של בצל אחד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0