המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בשמן. להוסיף את קוביות הבשר ולהוסיף את התבלינים לפי הטעם.
להוסיף את המים בהדרגה, להביא לידי רתיחה ולהנמיך את הלהבה.
לבשל כ-90 דקות או עד שהבשר מבושל.
להוסיף את הירקות ולהמשיך לבשל עוד רבע שעה.
מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן.
מוסיפים לסיר את הפתיתים המוכנים ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0