המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה בסיר גדול, מוסיפים את הפתיתים, המלח והפלפל הלבן (בשלב זה ניתן להוסיף כף גדושה אבקת מרק פטריות וגרדת אגוז מוסקט).
מוסיפים מים לפי ההוראות בשקית, ומבשלים על אש נמוכה.
כאשר הפתיתים מוכנים, מערבבים עם חצי כוס חלב .
מגישים, וכל אחד מוסיף מה שהוא אוהב: עוד חלב, גבינה צהובה, גבינת פטה, שמנת חמוצה, או סוכר וקינמון (אם לא הוספתם אבקת מרק פטריות). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0