המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים את הבצל ומטגנים בשמן עד הזהבה.
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך לקוביות קטנות ולהוסיף לבצל.
להוסיף תבלינים ולעברב.
להוסיף את הפתיתים, לערבב ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים. לערבב ולהביא לרתיחה.
לבשל כ-20 דקות, או עד שהמים מתאדים.
להעביר את הסיר לאש נמוכה ולבשל 10 דקות נוספות. לכבות את הלהבה.
לסנן את קופסת הטונה מהשמן, לפורר מעט ולהוסיף לפתיתים. *ניתן להמיר את הפפריקה המתוקה לחריפה ואת הכוסברה לסלרי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0