המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל עד שקיפות, מוסיפים ירקות מגורדים וממשיכים לטגן עד אידוי כל הנוזלים.
מוסיפים פתיתים, מתבלים בכפית מלח, כפית מרק עוף, רסק עגבניות. מערבביים עד שהפתיתים מתכסים בירקות ושמן.
יוצקים ארבע כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-30 דקות, עד שהפתיתים והירקות מתרככים והמים התאדו לחלוטין.
מכבים את האש, מוסיפים את העדשים שבושלו קודם לכן ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0