המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפוררים בקערה את הפתיתים המבושלים עם מזלג.
מחממים בווק את השמן. מטגנים את עלי המרווה כמה שניות, ושומרים בצד.
מקפיצים את הבצל על אש בינונית כ-4 דקות.
מוסיפים את הזוקיני, הפלפלים והטימין, מקפיצים ומערבבים כ-4 דקות נוספות.
מוסיפים את האפונה, הפתיתים המבושלים ועלי המרווה, מערבבים ומתבלים.
מומלץ להגיש עם פטרוזיליה קצוצה ופירורי גבינת פטה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0