מבשלים את הפתיתים במים עם מלח כ-20 דקות, עד שהם מתרככים. מסננים.
שלב 2
10 דקות
מטגנים בסיר את הבצל, מוסיפים תבלינים ומים, מרתיחים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הפתיתים אל הסיר עם הרוטב המוכן, מערבבים וממתינים חמש דקות. מערבבים שוב. ממתינים עוד חמש דקות ומערבבים שוב. כך הפתיתים לא נדבקים ויוצאים אחד אחד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מבשלים את הפתיתים במים עם מלח כ-20 דקות, עד שהם מתרככים. מסננים.
שלב 2
מתוך
3
מטגנים בסיר את הבצל, מוסיפים תבלינים ומים, מרתיחים, מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם.
שלב 3
מתוך
3
מעבירים את הפתיתים אל הסיר עם הרוטב המוכן, מערבבים וממתינים חמש דקות. מערבבים שוב. ממתינים עוד חמש דקות ומערבבים שוב. כך הפתיתים לא נדבקים ויוצאים אחד אחד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0