המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן, ומטגנים את הבשר מכל צדדיו ואת העצמות, עד שהבשר משנה את צבעו.
מוציאים את הבשר והעצמות מהסיר, ומניחים בקערה בצד.
מסננים מהמים את השעועית הלבנה, השעועית האדומה, החומוס והאזוקי, ומכניסים לסיר. אין צורך לשטוף לאחר טיגון הבשר והעצמות.
מפזרים את הבשר והעצמות המטוגנים על הקטניות.
מפזרים את תפוחי האדמה הקלופים על הבשר והעצמות.
חוצים את שני הפלפלים הירוקים לאורכם, מנקים מהגרעינים, ומניחים בסיר.
שוטפים בזהירות את הביצים במים וסבון, ומפזרים אותן בסיר.
ממלאים את הסיר במים, עד שהם מכסים הכל.
מערבבים בקערית נפרדת את כל התבלינים: חוויאג', מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
מוסיפים לתבלינים כרבע כוס מים, ומערבבים היטב עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
מוסיפים את תערובת התבלינים לסיר, ומערבבים בזהירות במים שבסיר.
מפזרים את שיני השום הקלופות, ומניחים בצל אחד שלם קלוף.
שמים את הסיר על להבה גבוהה, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי רתיחה עדינה, כ-90 דקות .
מחממים תנור לחום של 100 מעלות.
מוסיפים את הקישקע לסיר (שיהיה מכוסה בנוזלים), ומכניסים לתנור ל-15 שעות לפחות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0