המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הגבינות עם ריבת החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
לסדר שכבה של פתי בר בתבנית מרובעת.
להרטיב את הפתי-בר בקפה.
למרוח שכבה של קרם.
לחזור על אותה פעולה עד שנגמרים הפתי בר.
לשים שמנת מתוקה בסיר קטן ולהביא לרתיחה.
להוסיף את השוקולד ולבשל עד קבלת תערובת אחידה.
לצפות את העוגה בגנאש שנוצר ולהעביר למקרר לארבע שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0