המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את את שני השוקולדים לקוביות.
מגרדים את המקופלות בפומפייה
שמים את הכל בסיר וממיסים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה תמידית.
כשחצי מהשוקולד נמס מוסיפים כפית שוקולית, ומערבבים.
מוסיפים בהדרגה את השמנת, כמובן תוך כדי בחישה.
כשהתערובת נמסה לגמרי והחומרים מעורבבים, שופכים את הציפוי על העוגה ומצפים אותה לגמרי. *ניתן להמיר את המקופלת הרגילה ב-7 מיני מקופלות או 2 מקופלות גדולות (XL).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0